Praktijk Laat je raken...

Praktijk voor Natuurgeneeskunde 


Tarieven    


Intake + eerste consult    ca. 90 min.                    € 75.00                            

Vervolgconsult                                  

Reflexzonen therapie      ca. 55 min.                    € 55.00

Reflexzonen therapie      ca. 30 min.                    € 40.00

Vergoedingen zorgverzekeraars 2018 klik hier


De behandelingen vallen onder natuurgeneeskundige consulten of alternatieve consulten. De consultkosten gaan niet van uw eigen risico af. De vergoeding van alternatieve zorg wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en deze valt niet onder het eigen risico.  Ook heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Praktijk Laat je raken staat in de VGZ zorggids en is lid van de FAGT en  RBCZ

Declaratiemogelijkheden : Alleen klachtengerichte behandelingen zo als de voetreflextherapie, die zich richten op acute en chronische ziekten, zowel lichamelijk als geestelijk, kunnen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking komen, afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekeraar. Preventieve behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking. Voedingssupplementen komen niet in aanmerking voor vergoeding. Voor meer informatie raad ik u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.  


Gemaakte afspraken dient uw 24 uur van te voren af te bellen. Bij niet tijdig afzeggen van de gemaakte afspraak en/of bij verhindering zonder kennisgeving, ben ik helaas genoodzaakt om de behandelkosten in rekening te brengen.